Kuchnia Kierowcy

Pasta z Filetów z makreli w pomidorach

  
Autor - Butcher
Czas przygotowania - do 30 minut
Możliwe do przygotowania - na parkingu / w trasie

Składniki

- 2 puszki filetów z makreli w pomidorach
- 4 jajka
- 3 spore ogórki kiszone (ew. konserwowe)
- 1 mała cebulka

Sposób przygotowania:

Ugotowane na twardo jajka obieramy i wrzucamy do miseczki. Można je pokroić w kostkę ale szybciej jest je rozdrobnić po prostu widelcem. Filety z puszek dodajemy do jajek następnie pokrojone w kostkę ogórki i cebulkę. Wszystko dokładnie mieszamy (ja przypraw już nie dodaję bo Makrela jest dosyć dobrze doprawiona). Jak ktoś lubi to można jeszcze marynowane pieczarki dodać.

Najlepiej smakuje na świeżej bułeczce z masełkiem: )

Polecam!!!

SMACZNEGO !!!

Wasze komentarze

By dodać własny komentarz musisz się zalogować

Konto w etransport.pl
Rejestracja