Kuchnia Kierowcy

Tuńczyk z Makaronem

  
Autor - pawlaty
Czas przygotowania - do 30 minut
Możliwe do przygotowania - na parkingu / w trasie

Składniki

puszka tuńczyka w oleju
mała cebula
mały ząbek czosnku
ok. 150g makaronu (rurki, kolanka)
oliwa, sól, pieprz

Sposób przygotowania:

Makaron ugotować Al Dente w osolonej wodzie z odrobiną oliwy. Na patelni zeszklić cebulkę, wrzucić tuńczyka razem z olejem (jeśli jest w kawałkach, rozdrobnić), na koniec dodać roztarty z solą lub wyciśnięty czosnek, doprawić solą i pieprzem.
Wymieszać z gorącym makaronem. Można wymiatać prosto z patelni.
Smacznego
Pozdro i szerokości
pawlaty;-)

Wasze komentarze

By dodać własny komentarz musisz się zalogować

Konto w etransport.pl
Rejestracja