Kuchnia Kierowcy

UWAGA. Mięsko w słoiku (kurczak,karkóweczka)

  
Autor - krzysztof1989
Czas przygotowania - powyżej 60 minut
Możliwe do przygotowania - na parkingu / w trasie

Składniki

mięsko z kurczaka lub inne, karkówka, mięso z kaczki

Sposób przygotowania:

Bardzo prosty sposób przygotowania, słoiki ciężko otworzyć, praktycznie zamknięte na amen. Mięso np. z kurczaka przyprawiamy według uznania, jak kto lubi.
Następnie całkiem surowe mięso wkładamy do słoika dolewamy łyżkę oleju i zakręcamy: )
Wkładamy słoiki do piekarnika na 150st. na 80-90min. pod żadnym pozorem nie otwierać piekarnika i nie wyciągać słoików, zostawić do wystygnięcia.
info. Krzysiek 669137357

Wasze komentarze

krzysztof1989
2014-03-31 08:52:44
to mięsko robię od 7 mieś, ani jeden słoik nie puścił.
ŻonaFoxa
2015-12-01 22:49:44
witam, a mogę zapytać czemu surowe? może byc gotowe czy koniecznie surowe?
xbartosz1987x
2016-09-17 15:20:07
W sumie sam jestem ciekawy dlaczego tylko surowe...
autist2
2016-09-18 18:00:11
słoiki wkładamy do zimnego piekarnika czy rozgrzanego?
By dodać własny komentarz musisz się zalogować

Konto w etransport.pl
Rejestracja