Kuchnia Kierowcy

Dary lasu

  
Autor - leon
Czas przygotowania - do 30 minut
Możliwe do przygotowania - na parkingu / w trasie

Składniki

Grzyb Kania zwana Sową
Jajko
Bułka tarta
Sól, pieprz
Olej

Sposób przygotowania:

Grzyba oczyscic obtoczyc w jajku i w bułce tartej.
Na patelni rozgrzać olej i smażyć z dwóch stron jak schabowego.
Doprawic sola i pieprzem.
Smacznego Kolego;-)

Wasze komentarze

mirage
2017-09-28 02:16:59
Uważać jedynie należy
Aby to była KANIA nie zaś "sromotnik"które są do siebie bardzo podobne!

WSZYSTKI E GRZYBY SĄ JADALNE!
z zastrzeżeniem, że niektóre tylko raz.
Yeti
2017-10-08 07:58:30
Cos wspaniałego 😊 obledny smak😊
By dodać własny komentarz musisz się zalogować

Konto w etransport.pl
Rejestracja